JRE, Badoo och mjölk…

Sitter framför jobbdatorn just nu och deppar över att min egna dator mår dåligt och rent automatiskt deppar jag lite mer pga kostnaden att köpa en ny dator. Kan inte hålla mig endast till min smartphone, det går bara inte. Har suttit så in i norden mycket framför en dator att jag får panik när jag skriver för länge på luren. #Klaustrofobi

På YouTube spelas just nu the Joe Rogan Experience med Milo och det är ett mycket intressant avsnitt om sex, feminism, förtryck och sanningar. Milo är en bra debattör för att han är just en sak, han är homosexuell och älskar att vinna över hetsiga feminister som inte vet vad de ska svara när han äger dem. Värt att kolla upp killen om det intresserar.

Sitter på Badoo och snackar med en kvinna som verkar härlig och go. Har pratat med henne till och från i säkert ett år nu och jag har aldrig vågat fråga ut’na på en liten träff, men kanske ska ta och göra det imorgon. #Spännande

Och så dricker jag utav en av mina favorit drycker: MJÖLK! Jävlar va fin den röda är från Arla.

Imorgon ska jag hjälpa en bekant med sin NAS och det ska bli spännande och pilla med något jag gillar: NYA SAKER! Konsument prylar är roligare att mecka med än rackservrar om jag ska vara ärlig, men men…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *