Uppdatering från mig

Har idag fått en till dator, en bärbar sådan. Testar att skriva ett random blogg inlägg och se hur det känns att skriva på maskinen. Kör Linux Mint på’n och hittills nöjd, hade tänkt köra Debian Gnome men jag gav Mint en chans.

En föredetta kollega på förra jobbet ringde och kollade läget, inget speciellt, en enkel fråga som jag kunde svara på.

Servern tickar och går, har varit uppe i:
uptime-mndsxe0001Antar att UPSen hjälper till en del, rekord slås varje dag från och med nu. Måste dock köpa mer minne te’n, och då måste man ju stänga av aset…….

Imorgon ska jag hjälpa mina föräldrar med att ta emot lite möbler som skall komma mellan 10-15, så det var lägligt att jag fick hem datorn idag så jag hann installera om den, den kom nämligen med Windows10 …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *