Borensberg, nytt jobb och ledighet

Idag ska jag hänga med morsan till Borensberg för att hämta upp syrrans tvillingar, Vera och Gry. Blir sista gången som jag hänger med dit eftersom detta är sista veckan som jag är ”ledig”. Jag har varit ”ledig” sen 13 Januari detta år och har sökt efter ett nytt jobb. Behövde byta miljö efter 7 år på samma företag, och jag måste säga att jag är vuxit och lärt mig en hel del under perioden på detta Linköpins företag.

Nu ska jag mot nya äventyr på ett företag som håller med tjänster inom IT, åt små och medelstora företag. Ser fram emot att börja jobba igen, speciellt med sådant som jag brinner för: Att hjälpa folk med det jag kan, för att underlätta deras vardag.

Apropå ledighet, eftersom jag har varit fri ett bra tag nu så ska jag nog inte vara mer ledig detta år, men förmodligen så kommer jag behöva ta ut 2-3 dagar i Augusti så att man kan gå och härja på Skogsröjet istället för Sweden Rock Festival. Lite tråkigt att bryta en kombo på 11 besök på en och samma festival, men tror det räcker nu. SRF kommer bara locka om det kommer några unika band som man INTE har sett. Jag har ju plöjt igenom väldigt många band på SRF så nu är det dags att stara en ny tradition: Skogsröjet!!!

Fördelen med Skogsröjet är att den ligger 40-50 minuter ifrån min hemstad, istället för 4-5 timmar som SRF.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *