Flickvän. Uptime. Status.

Oj vad saker och ting kan förändras när man minst anar det. En dag för någon månad sedan skrev en tjej till mig på Badoo, nu efter en liten tid så är hon min kvinna och jag hennes man. Nu sitter jag i hennes säng och skriver detta inlägg för att jag kände att jag behövde skriva av mig lite.
Jag har ju en aning om att inte så många läser denna blogg, men jag tycker om att skriva av mig iaf.

Nu har mitt ”mainframe” varit uppe i 330 dagar utan bortfall från el. UPS, ska tilläggas att jag använder.
Skärmbild från 2016-07-24 09-44-10
I övrigt så leker med liv just nu. Jag har jobb som jag mer eller mindre trivs på rakt igenom, men som alla jobb alla har på denna planet så är inte jobbet det bästa under vissa stunder. Men då är det bra att ha saker i sitt liv som stärker en, som musik och vänner, specifik en flickvän som tar hand om en och som man kan älska och pyssla om. Nog om mig, ha de fint, tja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *